Trepied nivela laser,Compatibil cu Nivela laser Procraft LE-5D,Fil 5/8

  • Livreare prin Curier

    3 Zile Lucratoare de la confirmarea platii
  • 14 Zile

    drept de retur pentru toate produsele
  • Garantie si Service

    In baza garantiei
  • Cumpărături Securizate

    Datele dvs. sunt întotdeauna protejate

75,00 lei

Highlights

Descriere produs
Trepied nivela laser, Compatibil cu Nivela laser Procraft LE-5D, Filet 5/8

Pentru a utiliza nivela laser cat mai convenabil posibil, nu va puteti lipsi de un trepied puternic si de incredere. Fara utilizarea unui astfel de accesoriu, marcajul poate sa nu fie perfect exact. Optiunea standard este un trepied cu dimensiunea filetului de 5/8″.

Descriere

Descriere

Codul produsului: 4453
Clientul beneficiaza de :
-Factura
-Garantie
-Livrare cu verificareDescriere produs
Trepied nivela laser, Compatibil cu Nivela laser Procraft LE-5D, Filet 5/8Pentru a utiliza nivela laser cat mai convenabil posibil, nu va puteti lipsi de un trepied puternic si de incredere. Fara utilizarea unui astfel de accesoriu, marcajul poate sa nu fie perfect exact. Optiunea standard este un trepied cu dimensiunea filetului de 5/8″.

Caracteristici:

Trepiedul pentru nivela laser Procraft are picioare telescopice puternice, cu metoda de extensie in trepte. Datorita acestui lucru, puteti alege inaltimea optima de pana la un metru si jumatate. Trepiedul este fabricat din aluminiu de inalta calitate si usor. Este prevazuta o cutie pentru transport usor. Pachetul include:

trepied;
carcasa rezistenta;
manual de utilizare detaliat.
Setul este livrat intr-o cutie de carton.

Cum sa cumpar?

Desigur, trepiedul in sine este inutil, asa ca trebuie sa-l achizitionati impreuna cu nivela laser Procraft LE-5D. Pe site puteti contacta un manager consultant care va va ajuta sa alegeti nivela de care aveti nevoie pentru scopurile dvs. si sa plasati o comanda suplimentara pentru un trepied. Oferim preturi accesibile pentru scule de calitate pentru constructii si reparatii de la cunoscutul producator Procraft.
Specificatii tehnice
Caracteristici generale

Tip produs

Trepied nivela laser

Greutate

1 kg

• Înălțime reglabilă max 120 cm
• Înălțime strâns: 610 mm

-Toate produsele beneficiaza de garantie ,clientul avand posibilitatea de a returna produsul si de a primi la schimb un altul sau contravaloarea acestuia.Dar cu conditiile in care sa se prezinte exact asa cum l-ati primit .Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client tur-retur

0.0/5
0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii încă

Numai clienții conectați care au achiziționat acest produs pot lăsa un review.